Tartă raw cu brânză de capră şi cocos

Am acum pentru tine o reţetă perfectă pentru cină. E cu brânză de capră, struguri şi caise uscate. Foarte french, nu-i aşa?
Cred că te-am convins… Nu e complicată dar o să-ţi ia cam o oră până e gata.

Ai nevoie de:

  • 400g de brânză de capră
  • 50g de caise uscate
  • 50g de struguri albi uscaţi (sau stafide aurii)
  • 6 fire de arpagic
  • 2 linguri de ulei de cocos Republica BIO
  • Un praf de sare
  • Piper proaspăt măcinat

Într-un bol, acoperă cu apă strugurii (sau safidele) şi lasă-i să se umfle. După ce se umflă, scurge-i bine bine.

Taie brânza de capră şi caisele uscate în bucăţele mici.

Într-un castron, amestecă bucăţile de brânză cu caisele uscate şi cu strugurii scurşi. Adaugă sarea, piperul şi arpagicul tocat mărunt. Pune tot acolo uleiul de cocos şi amestecă bine, cu mâna sau cu o lingură de lemn.

Toarnă compoziţia într-o formă de tartă şi până la masă ţine-o la rece, în frigider.

O poţi servi cu baghetă proaspătă şi bere rece.

Poftă cred că ai de pe-acum.

Uleiul de Cocos Republica BIO împreună cu alte 2.000 de produse certificate organic te aşteapta la RepublicaBIO.ro