Reţete

Tartă Raw cu căpşuni şi ulei de cocos

Am plăcerea de a împărtăşi cu tine încă o reţetă super-rapidă de sezon! Este vorba despre tarta cremoasă de căpşuni, pufoasă şi uşoară ca briza verii. E un desert raw, ce nu are nevoie de coacere. Se pregăteşte în 5 minute şi are nevoie de mai puţin de o oră în frigider sau congelator pentru […] Citeste

Mai, 20, 2015

0

Prăjitură de vis cu portocale şi cocos

Acum am pentru tine o delicioasă reţetă dulce şi nu degeaba i se spune ”prăjitură de vis”. Este o prăjitură exotică şi foarte aromată, cu un timp de preparare de aproximativ 45 de minute. Iată de ce ingrediente ai nevoie: O portocală mare de la care vei folosi coaja, rasă, şi 1/4 de cană de […] Citeste

Mai, 20, 2015

0

Balsam de buze Zi şi Noapte

Ştiai că spre deosebire de piele care are 16 straturi de celule, buzele au numai între 3 şi 5 straturi? Acest lucru le face să fie foarte sensibile în interacţiunea cu factorii externi şi prin urmare au nevoie de protecţie adecvată. Pentru a trata buzele crăpate folosim balsamuri de buze, însă nu toate sunt benefice […] Citeste

Mai, 20, 2015

1

Bilute Raw de Cocos si Goji

Dacă ţi se întâmplă să treci de multe ori pe lângă vitrina plină de bomboane a vreunui magazin şi să-ţi doreşti de fiecare dată sa-ţi infigi mâinile pâna la coate în ele, am un remediu perfect: bomboanele raw cu ulei şi fulgi de cocos, goji, nuci şi seminţe sănătoase. Pentru tine, dar şi pentru cel […] Citeste

Mai, 19, 2015

0

Povestea

Povestea nucii de cocos începe undeva în India, când strămoşii ei, purtaţi de valurile oceanelor precum marii navigatori ai istoriei, şi-au înfipt rădăcinile acolo unde au găsit pământ fertil. Asia de Sud-Est, Polynesia, India, Sri Lanka, insulele Pacificului, sunt locurile unde îndrăzneaţa nucă de cocos s-a oprit din călătoria ei, a încolţit şi a crescut. […] Citeste

Mai, 03, 2015

0

Ce înlocuieşte şi de ce este mai bun?

Ce inlocuieşte De ce e mai bun Untul şi grăsimea animală E mai sărac în calorii şi conţine grăsimi vegetale, sănătoase Margarina sau untura folosite în reţetele alimentare Este o grăsime vegetală, sănătoasă, rezistentă la temperaturi ridicate Uleiurile pentru prăjit şi gătit Are punctul de fum mai ridicat, la 180 grade Celsius Energizantele sintetice pentru […] Citeste

Mai, 01, 2015

0

Aproape 1001 beneficii

Întăreşte sistemul imunitar. Uşor de digerat, ajută la asimilarea vitaminelor, mineralelor şi aminoacizilor. Menţine sănătatea inimii prin reducerea colesterolului rău. Protejează vasele de sânge, reducând riscul apariţiei aterosclerozei. Îmbunătăţeşte digestia şi tranzitul intestinal. Grăbeşte vindecarea ţesuturilor vătămate. Reduce riscul apariţiei diabetului. Protejează corpul împotriva apariţiei osteoporozei. Îmbunătăţeşte absorbţia calciului şi magneziului şi ajută la dezvoltarea […] Citeste

Mai, 01, 2015

0

1 2