Ulei de Cocos Republica BIO, ecologic, extravirgin, presat la rece, 1400g

Ulei de Cocos BIO 1400g

none
none
none

Ulei de Cocos Republica BIO, 1400g

Ecologic, extravirgin, presat la rece

fadeIn fadeIn fadeIn fadeIn

Descriere

  • Ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, neînălbit, neaditivat şi neîncălzit, certificat ecologic.
  • Produs în Sri Lanka, din pulpă proaspătă de nucă de cocos, organică.
  • Pulpa nucii de cocos este centrifugată, presată la rece şi filtrată cu grijă faţă de conţinutul de vitamine, antioxidanţi şi minerale, pentru a fi păstrate calităţile nutritive, aroma şi gustul natural al nucii de cocos.
  • Este un ingredient deosebit de nutritiv, nelipsit în dieta vegetariană şi raw-vegană.
  • Potrivit ca şi ingredient în cosmeticele pentru piele sau pentru păr, preparate în casă.
  • Este un produs raw, vegan, fără alergeni.

Proprietăţi

  • Este o sursă de grăsimi sănătoase saturate şi este un înlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
  • Conţine cu 10% mai puţine calorii faţă de alte grăsimi vegetale, motiv pentru care este recomandat şi în diete.
  • Conţine polifenoli şi antioxidanţi naturali, vitaminele A, C şi E, vitamina K, Fier şi Calciu. Întăreşte sistemul imunitar, este uşor de digerat şi ajută la asimilarea vitaminelor, mineralelor şi aminoacizilor.
  • Are în compoziţie acid lauric, un acid gras care are abilitatea de a distruge o serie de viruşi şi bacterii. Acest acid se regăseşte şi în laptele matern.
  • Are un punct de fum ridicat (180 grade Celsius), ceea ce îl face potrivit şi pentru prăjire.
  • Îşi păstreaza starea solida la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius. Peste această temperatură, devine lichid, fără să-şi modifice proprietăţile.
  • Este recomandată depozitarea lui

Conţinut

  • Un borcan conţine 1400g de Ulei de Cocos Republica BIO, ecologic, extravirgin, presat la rece, produs certificat ecologic cu numărul DE-OKO-006.
  • Ingrediente: 100% ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, obţinut din agricultură ecologică.
  • Ţara de origine este Sri Lanka.
  • Valori nutritionale pentru 100g: Energie 3764 kJ/ 899 kcal, grăsimi in total 99,88g, din care grăsimi saturate 93,9g (acid caprilic 8,0g, acid capric 10,0g, acid lauric 48,0g, acid myristic 17,0g, acid palmitic 9,0g, acid stearic 1,9g), grăsimi nesaturate 6,1g, grăsimi polinesaturate 2,1g, carbohidrati (zaharuri) 0,0g, proteine 0,0g, fibre 0,0g, saruri 0,0g.

Utilizare

  • Uleiul de cocos este un ulei rezistent la temperaturi ridicate şi poate fi folosit în bucătărie, chiar şi pentru prăjit.
  • Puteţi consuma ulei de cocos simplu, tartinat pe o felie de pâine.
  • Poate fi folosit ca şi ingredient în cosmeticele simple, preparate în casă.
  • Consumat ca şi supliment alimentar, una sau două linguriţe pe zi.
  • Odată desfăcut recipientul, vă recomandăm să-l consumaţi în timp de cel mult 3 luni de zile, cu condiţia să-l depozitaţi în spaţiu răcoros şi uscat, la adăpost de razele soarelui.

Dacă nu l-aţi desigilat, îl puteţi păstra chiar şi 2 ani de zile, dacă respectaţi recomandările de depozitare.

Uleiul de Cocos Republica BIO împreună cu alte 2.000 de produse certificate organic te aşteapta la RepublicaBIO.ro